Beste bewoners van Veller,

Na de succesvolle actie in januari dit jaar met de slotenactie hebben we een nieuwe actie opgezet samen met één van de sponsors van de buurtpreventie en burgerwacht in Veller, namelijk Van Hardeveld Assurantiën.

Thuis probeert u preventief maatregelen te nemen tegen inbraak en vanuit de buurtpreventie Veller doen we er ook alles aan om onze wijk zo veilig mogelijk te houden. Als er onverhoopt dan toch een inbraak(poging) plaatsvindt, dan volgt al snel de vraag of de inbraak, de ontvreemde spullen en de aangebrachte schade eigenlijk wel vergoed wordt door de verzekering.

In samenwerking met Van Hardeveld Assurantiën, een lokale ondernemer die gevestigd is aan de Broeksteeg net over de grens in Lunteren, hebben we deze nieuwe actie opgezet, namelijk een volledig vrijblijvende verzekeringscheck!


V.l.n.r. Rick Tiddens (Burgerwacht), René Oosterom (Coördinator Veilig Veller & Burgerwacht), Bernd van Hardeveld, Leonora Schriemer, Lineke van Hardeveld (Van Hardeveld Assurantiën) en Rodey Hartkamp (Burgerwacht).

 

Spreken onderstaande vragen u aan?

  Heeft u een goed overzicht van alle verzekeringen?
  Weet u precies waarvoor u wel of niet verzekerd bent?
  Bent u wellicht onder- of oververzekerd?
  Is uw smartphone ook verzekerd als die uit uw broekzak valt?
  Wordt schade aan uw huis of auto vergoed bij een inbraakpoging?
  Heeft u bewust gekozen om bepaalde verzekeringen niet af te sluiten en kent u hiervan de risico's?
  Welke eigen risico's gelden er bij mijn verzekeringen?
  Heeft al jaren niet meer naar uw verzekeringen omgekeken?
  Betaal ik niet te veel voor mijn huidige verzekeringen? Kan het goedkoper?
  Spreekt een persoonlijk aanspreekpunt in de buurt u aan?
  Wilt u volledig ontzorgd worden bij het afhandelen van schades?

 

In samenwerking met buurtpreventie Veilig Veller kunt u als bewoner een vrijblijvende en kosteloze verzekeringscheck laten doen bij één van de adviseurs van Van Hardeveld Assurantiën.

U krijgt een kosteloos advies omtrent uw verzekeringspakket, zowel privé als zakelijk. Uw huidige verzekeringen worden bekeken en u krijgt een scherpe offerte inclusief een speciale Veilig Veller korting. Deze korting kan oplopen tot wel 20%.

Een mooie samenwerking voor een veilige buurt en minder schade!

Op basis van de ontvangen offerte en het adviesgesprek kunt u zelf beslissen om er wel of geen gebruik van te maken. U bent dus volledig vrij in uw keuze en er zijn geen verborgen kosten in deze aanbieding!

Heeft u interesse in deze vrijblijvende verzekeringscheck?

Vul dan uw gegevens hieronder in en er wordt op korte termijn contact met u gezocht door één van de adviseurs van Van Hardeveld Assurantiën:

PS Heeft u specifieke vragen over de actie of problemen met het invulformulier? Laat het ons dan even weten : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.